​A la carte menu med den skønneste udsigt

​​Strandkroen tilbyder en lækker a la carte menu bestående af et bredt udvalg af fristende, klassiske retter fra alle egne af Danmark og håndplukkede perler fra udlandet . Der er altid nok til at få stillet sulten.

​​Vi kan tilbyde frokostretter, små lette retter, børneretter samt et stort, internationalt a la carte kort og forskellige steaks. ​Se vores spændende a la carte menu her:

Vi har a la carte spisekort på dansk, engelsk, tysk og fransk.

Lækker a la carte menu med kærlighed og nostalgi

​Strandkroen er en lille hyggelig a la carte restaurant i Ebeltoft på Mols nær Aarhus.  ​Vi ligger lige ned til badestranden og med skøn udsigt til Ebeltoft vig og Mols Bjerge. ​Vi har stået bag Strandkroen siden 1979, hvor vi har opbygget et sted, der er blevet berømt for sine traditionelle retter og hyggelige stemning, der emmer af kærlighed og nostalgi. Vores køkken bruger altid friske råvarer, og vores tjenere er altid venlige og behagelige.

​Idylliske omgivelser og rigeligt med plads

Skal DU fejre fødselsdag eller jubilæum, så har vi både pladsen til et stort selskab og de idylliske omgivelser, der fuldender festen. Vores restauranten med sydlandsk stemning har plads til 56 personer og 100 gæster på terrasse og i gårdhave.

Hør mere om vores a la carte menu

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig og dine gæster, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din næste fest? Ring til os for at aftale en a la carte menu til et større eller mindre selskab. Du kan kontakte os telefon 86 34 13 95eller på e-mail til strandkroen137@hotmail.com. Du er også velkommen til at kigge forbi vores kro. Vi har åbne døre og kaffe på kanden.

Strandkroens historie

Strandkroen ligger midt på ” Guldkysten” ved Ebeltoft, midt i en skøn natur og med et utal af seværdigheder. Kroen byder på hjemlig hygge med plads til alle – også børn.

Strandkroen har eksisteret siden starten af 60erne. Det startede med kaffe på ” madam blå ” og hjemmebag til forbipassernde, som trængte til et hvil. Man lejede også værelser ud til turister - ja - selv sit eget soveværelse - så sov man selv i hønsehuset bagved.

Siden har der været cafeteria med smørrebrød og et ” pandekagehus ”, hvor man serverede pandekager med fyld fra A til Z.


Vi har nu drevet kroen siden september 1979, den er vores ” barn ”, vi elsker stedet, og fejrer nu i 2022 - 43 års fødselsdag.


Strandkroen ligger pragtfuldt med udsigt ud over Ebeltoft vig, med frit syn til Mols Bjerge, med fantastiske solnedgange, og udsigt til Ebeltoft by, som om aftenen funkler med alle sine lys i vandet.

Vi har et alsidigt a`la carte spisekort (også på tysk, engelsk og fransk), både for store og små.
Stedet er kendt for sine Schnitzler, Bøffer og ” landets bedste pommes frites ”, og har man lyst, kan man også dele en hovedret. Her er ikke lang ventetid, vi serverer alt hurtigt og frisk tillavet.

Vi afholder gerne mindre selskaber, fødselsdage, barnedåb, konfirmationer og modtager busselskaber.

Ved højtider og ferier er det dog en god ide at bestille bord.

Vi samler på tilfredse gæster

Vi har gennem tiden betjent alt fra lokale, til turister fra Europa i alle aldersgrupper.  

Her er plads til alle. Se hvad nogle af vores tidligere gæster har at sige.​

Totally authentic, very cozy restaurant

A totally authentic, very cozy restaurant. Extremely nice people there and delicious food. And the music was eighties at its best.

- Tobias Aldag

Super lækker mad

Vi sidder en familie på 6 og er dejlig mætte og synes det var så lækkert 😍 Stedet for stor ros fra vores side ❤️

- Emma Lauritzen

Kan stærkt anbefales

Som altid god mad, sød og venlig betjening og yders rimelige priser. Kan stærkt anbefales🙂👌

- Jan Øster Nielsen

Strandkroen

Kystvejen 137, 

8400 Ebeltoft

Klik for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 34 13 95

Send os en e-mail

​CVR: 87049019

Åbningstider

Dagligt  17.00 - 21.00​

​Lørdag

Søndag  12.00 - 21.00

​​

     

Se Fødevarestyrelsens Kontrolrapporter​