RING PÅ 86 34 13 95 FOR BESTILLING

VI HAR ÅBENT INDENDØRS:  GERNE BORDBESTILLING,  

ÅBEN HELE ÅRET      dagligt  17.00  -  21.00        søndag   og  helligdage 12.00   -   20.00

TAKE  AWAY       HELE      A  LA  CARTE   SPISEKORT

ÅBEN  JUL  OG  NYTÅR

Catering eller take away til fest eller middagsmad

Strandkroen har catering, hvor du selv kan sammensætte din egen festmenu med forret, hovedret og dessert. Men vi har naturligvis også forslag til menuen, og vi er i det hele taget altid glade for at give gode råd og vejledning i forbindelse med catering til fester.

Strandkroen har også take away, således du kan hente din middagsmad eller dit mellemmåltid hos os og spise det derhjemme, uagtet du er alene, sammen med familien eller har middagsgæster.

Spis I Vores Restaurant Eller Benyt Catering Og Take Away

​Vi er ikke en grillbar, men det afholder os ikke for at tilbyde take away. Du skal blot have en plan over, hvad du vil spise, og hvor mange der skal spise med, så laver vi maden. Du kan tage det med hjem som take away, eller du kan benytte vores catering og bestille mad til adskillige personer. Vi kan bringe maden ud, eller du kan selv hente den.​

Vi Har Festlokaler Til Din Fest Eller Reception

​Udover vi tilbyder catering og take away, så har vores restaurant også festlokaler, hvor du kan holde din fest, jubilæum eller  reception. Og hvad kan blive bedre end at benytte vores naturskønne placering til din fest. Desuden slipper du for opvask og for at stå i køkkenet i flere timer. Vi ordner det hele for dig, så du skal blot komme nyde den gode mad i vores skønne strandkro og have en rigtig god fest, men vi tilbyder som nævnt også catering og take away i mange varianter.

Til fest ude eller hjemme – kontakt Strandkroen ved Ebeltoft og Mols for udsøgt catering eller take away på telefon 86 34 13 95.

​​

Bordbestilling

Ring på tlf. 86 34 13 95​​ og bestil bord på vores restaurant.

Selskaber OG BUSSER/ GRUPPER

Selskaber modtages dagligt. Kontakt os for at høre nærmere.