Catering eller take away til fest eller middagsmad

Strandkroen har catering, hvor du selv kan sammensætte din egen festmenu med forret, hovedret og dessert. Men vi har naturligvis også forslag til menuen, og vi er i det hele taget altid glade for at give gode råd og vejledning i forbindelse med catering til fester.

Strandkroen har også take away, således du kan hente din middagsmad eller dit mellemmåltid hos os og spise det derhjemme, uagtet du er alene, sammen med familien eller har middagsgæster.

Spis i vores restaurant eller benyt catering og take away

​Vi er ikke en grillbar, men det afholder os ikke for at tilbyde take away. Du skal blot have en plan over, hvad du vil spise, og hvor mange der skal spise med, så laver vi maden. Du kan tage det med hjem som take away, eller du kan benytte vores catering og bestille mad til adskillige personer. Vi kan bringe maden ud, eller du kan selv hente den.​

Vi har festlokaler til din fest eller reception

​​Udover vi tilbyder catering og take away, så har vores restaurant også festlokaler, hvor du kan holde din fest, jubilæum eller reception. Og hvad kan blive bedre end at benytte vores naturskønne placering til din fest. Desuden slipper du for opvask og for at stå i køkkenet i flere timer. Vi ordner det hele for dig, så du skal blot komme nyde den gode mad i vores skønne strandkro og have en rigtig god fest, men vi tilbyder som nævnt også catering og take away i mange varianter.

​Til fest ude eller hjemme – kontakt Strandkroen ved Ebeltoft og Mols for udsøgt catering eller take away på telefon 86 34 13 95.

Vi samler på tilfredse gæster

Vi har gennem tiden betjent alt fra lokale, til turister fra Europa i alle aldersgrupper.  

Her er plads til alle. Se hvad nogle af vores tidligere gæster har at sige.​

Totally authentic, very cozy restaurant

A totally authentic, very cozy restaurant. Extremely nice people there and delicious food. And the music was eighties at its best.

- Tobias Aldag

Super lækker mad

Vi sidder en familie på 6 og er dejlig mætte og synes det var så lækkert 😍 Stedet for stor ros fra vores side ❤️

- Emma Lauritzen

Kan stærkt anbefales

Som altid god mad, sød og venlig betjening og yders rimelige priser. Kan stærkt anbefales🙂👌

- Jan Øster Nielsen

Strandkroen

Kystvejen 137, 

8400 Ebeltoft

Klik for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 34 13 95

Send os en e-mail

​CVR: 87049019

Åbningstider køkken

Dagligt  17.00 - 21.00​

Søndag  12.00 - 20.00

​​

     

Se Fødevarestyrelsens Kontrolrapporter​