RING PÅ 86 34 13 95 FOR BESTILLING

VI HAR ÅBENT INDENDØRS:  GERNE BORDBESTILLING,  

ÅBEN HELE ÅRET      dagligt  17.00  -  21.00     onsdag  lukket       søndag   og  helligdage 12.00   -   20.00

TAKE  AWAY       HELE      A  LA  CARTE   SPISEKORT

ÅBEN  JUL  OG  NYTÅR      bestil bord    nytårs aften

Kro med lang historie, ægte charme og skøn beliggenhed

​Strandkroen ligger midt på ”Guldkysten” ved Ebeltoft på Mols, midt i en skøn natur og med et utal af seværdigheder. Vi er en kro, der byder på hjemlig hygge med plads til alle – også børn.

Kroen har eksisteret siden starten af 60'erne og  er idag en rigtig 80er restaurant med nostalgi. Det startede med kaffe på en "madam blå" og hjemmebag til forbipasserende, som trængte til et hvil. Der blev også lejet værelser ud til turister - herunder soveværelset, så ejeren måtte sove i hønsehuset bagved. Senere blev det til et cafeteria med smørrebrød og et pandekagehus, hvor der blev serveret pandekager med fyld fra A til Z.

Er man til rigtig 70'er eller 80'er stil og nostalgi, er stedet absolut et besøg værd. Vi har drevet kroen siden september 1979 og kan i 2019 fejre 40 års JUBILÆUM, og den er vores højtelskede ”barn", vores uerstattelige guldklump, vores et og alt. 

Mere end blot en kro

​Vi er mere end bare en kro - for vi ligger lige ved en dejlig badestrand, og der er ikke langt til de mange seværdigheder som Ebeltoft by, Mols Bjerge, Djurs Sommerland, Ree Park samt Fregatten Jylland, Glasmuseet og Den Gamle by i Aarhus. Stranden er dog lige foran os, og efter et godt måltid kan en tur i solen på en varm sommerdag blive en rigtig god afslutning på en dejlig frokost eller middag på kroen.

Vores kro har åbent året rundt

​Vi har åbent hele året, men fra den 1. juli til den 15. august åbner vi kl. 12.00  til 21.30, og resten af året holder vi åbent fra kl. 17.00 til kl. 21.00. Dog fra kl. 12.00 til kl. 20.00 på søn- og helligdage. Du kan også  få frokost, spise middagsmad eller drikke kaffe om vinteren med udsigt over vinterlandskabet, mens I sidder inde i varmen og nyder en kop varm kaffe med kringle, eller en skøn middag.

​​Kig forbi og mærk stemningen

Ring på telefon 86 34 13 95, send en e-mail til ​strandkroen137@hotmail.com​ eller kom forbi vores kro på adressen Kystvejen 137 i Ebeltoft. Vi har dørene åbne og kaffe på kanden.

Bordbestilling

Ring på tlf. 86 34 13 95​​ og bestil bord på vores restaurant.

Selskaber OG BUSSER/ GRUPPER

Selskaber modtages dagligt. Kontakt os for at høre nærmere.