RING PÅ 86 34 13 95 FOR BESTILLING

ÅBEN HELE ÅRET      dagligt  17.00  -  21.30   ONSDAG  LUKKET    søndag   12.00   -   20.00

TAKE  AWAY       HELE      A  LA  CARTE   SPISEKORT

ÅBEN  JUL  OG  NYTÅR

​                                          MÅNEDENS  DECEMBER  MENU   OG    NYTÅRS  AFTEN  

REJECOCKTAIL

M. FLYTES OG SMØR                                                                   2    RETTER       260.00

BØF  BEARNAISE  AF  HEREFORD

M.  BEARNAISESOVS,

PM.  FRITES  OG  SALAT                                                              3    RETTER       298.00

DOBBELT  IRISH  COFFEE   ( 4  CL )

​​

​PGA. RESTRIKTIONER

BISTIL GERNE BORD I GOD TID, GERNE TIDLIGT PÅ AFTENEN OG SENT

SÅ DER ER TID TIL PLANLÆGNING   (27  gæster i restaurant)

VI LAVER HELE A LA KORTET  SOM         TAKE AWAY        

       

NYTÅRS AFTEN  SERVERER VI:       OGSÅ SOM TAKE  AWAY

LAKSECOCOTTE  /  TIGERREJER  PÅ  SALAT

HEREFORD  BØF  M.  SVAMPESOVS,

STEGTE  RODFRUGTER  OG  SMÅ  KARTOFLER

MOCCA  ISSOUFFLET  M.  KAHLUA OG COGNAC                          3     RETTER       325.00  

BORDBESTILLING NØDVENDIGT   86 34 13 95                        

                                                                                          

ÅBEN ALLE DAGE.....................17.00  -  21.30

ONSDAG..................................... LUKKET                                ÅBEN MELLEM  JUL  OG  NYTÅR

SØNDAG - HELLIGDAGE.........12.00  -  21.00

BUSSER OG GRUPPER DAGLIGT FRA KL 11.00

​                                                                                                                                                      

FROKOST:   SØN- OG HELLIGDAGE             kl. 12.00  - 16.00                    kr.  98,00

 

1/1 rugbrød  m. Marineret sild + 1/1 rugbrød m. rødspættefilet  m. remoulade

eller

Stjernekaster m. 2 rødspættefileter, rejer, asparges og skaldyrsdressing

eller                                                              

​Pariserbøf

eller

Chili Burger m. salat og pm. frites

Busser og Grupper (min. 25   MAX .  56 Pers.)    Hver dag  fra KL  11.00

Menu 1.

Gammeldags oksesteg m. Bønner, kart. surt / sødt og skysovs

​Is m. pære og chokoladesovs

122,-

Menu 2.

Ribenssteg m. kart., rødkål og skysovs

Fløderand m. kirsebærsovs  

122,-

Menu 3.

Hønsebryst m. aspargessovs, kart. og ærter

​Is m. Frugter og karamelsovs                                                                                                                               122.-

KAFFEBORD

KAFFE  M. BOLLE  OG  LAGKAGE

ELLER

KAFFE  M. KRINGLE  OG  LAGKAGE                                                                                                                        60.-

Bordbestilling

Ring på tlf. 86 34 13 95​​ og bestil bord på vores restaurant.

Selskaber OG BUSSER/ GRUPPER

Selskaber modtages dagligt. Kontakt os for at høre nærmere.